Eminent Flex Pad til patient køling

Er du på udkig efter remedier, som kan hjælpe med nedkøling i tilfælde af feber eller andre sygdomme eller tilfælde? Så er Emcools Flex Pad løsningen, du har ledt efter. Hos Ekkomed.dk finder du den populære pad til patient køling til en konkurrencedygtig pris.

Patient køling kan redde liv

Patient køling kan være en essentiel ting at kunne udføre i tilfælde af svær feber, hypertermi, hjertestop, slagtilfælde, sepsis eller myokardieinfarkt. Nedkøling går ind og sløver kroppens biologiske processer. Det betyder, at man bliver mindre følsom over for symptomer, samt at kroppen får en bedre chance for at kunne bekæmpe og overleve det, den er udsat for.

God mod huden

Nedkølingselementet Emcool Flex Pad skal i mange tilfælde placeres direkte mod huden i tilfælde af patient køling. Det betyder derfor, at Emcool Flex Pad er allergivenlig og lavet af materiale, som huden kan tåle. Emcool Flex Pad kan afkøle ca. 3,3 grader på en time og er derudover røntgen og MR transparent, så du kan undersøge patienten samtidig med at nedkølingsprocessen er i gang.

Alt til klinikken

Hos Ekkomed.dk finder du et hav af medicinsk udstyr, som du kan benytte i din klinik. Hos os finder du professionelt udstyr, der er kvalitetstjekket, så du og dine patienter har trygge og gode oplevelser. I vores sortiment finder du alt fra injektionsnåle, til lejepapir, blodtryksmålere og meget mere. Har vi ikke lige det på lager, som du leder efter, så er du velkommen til at kontakte os, så bestiller vi det hjem til dig med en hurtig levering. Find alt det du skal bruge af medicinsk udstyr hos Ekkomed.dk allerede i dag.

admin