0

Et efterskoleophold er en oplevelse for livet

Når det for de unge voksne er tid til at undersøge mulighederne for fagligt at blomstre, skabe nye bekendtskab og udvikle på et hobby-talent inden en mulig videre uddannelse, er efterskole det første indfald hos mange.

Et efterskoleophold er en berigende oplevelse, som familie, venner og andre bekendte har garanteret gennem årtier, og som der derfor flokkes til år efter år. Efterskolerne har gennem årene specialiseret sig, så de kan tilbyde en unik oplevelse til individuelle unge voksne.

Derfor kan unge med interesse for forskellige hobbyer søge til den efterskole, der har fokuseret på at dygtiggøre sig og sine elever inden for dette felt. Hvis du eksempel har en ung voksen, som er interesseret i musik, kan I med fordel vælge en musik efterskole.

Bliv dygtig til at skrive dine egne sange

På en musik efterskole favner de alle niveauer og gør deres bedste for at kunne udfordre eleven lige der, hvor de er. Du vil dygtiggøre dig i at lære at spille dit eget instrument, mens der samtidig er stor vægt på samarbejde og fællesskab, da det at lære at spille sammen er et vigtigt udgangspunkt for at udvikle sig musikalsk.

Hvis du drømmer om at blive sangskriver, så kan du også modtage undervisning i dette. I vil også have et tæt samarbejde med Danse- og Teaterlinjen på efterskolen, så I sammen kan skabe to store forestillinger i løbet af året.

Du kan også have valgfag ved siden af, hvor du dykker endnu mere ned i musikverden. Det kan være fag som eksempelvis sammenspil, hørelære eller musikteori.

Undersøg muligheden for at komme på musikefterskole allerede i dag og bliv klogere på efterskolens kompetencer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *