Din hund fortjener en ordentlig hundeseng

Har du nogen sinde oplevet at sove på et rigtig hårdt, ujævnt og bulet underlag – for eksempel en madras, hvor fjedrene var sprunget, eller et tyndt underlag direkte på den hårde jord? Så ved du også, at man kan føle sig fuldstændig radbrækket efter sådan en omgang – og at muskler og led kan være rigtig stive, især, hvis det også har været koldt. Man er ikke super frisk, efter at have sovet så dårligt, og er man samtidig ikke helt ung længere, er sådan en nats mangle på søvn ikke just befordrende for et højt energiniveau eller en øget virkelyst.

Din hund fortjener også at sove godt

Du ville sikkert ikke bryde dig om at sove på den måde nat efter nat – så hvorfor skulle din hund have det meget anderledes? Lige så lidt, som du selv vil ønske at tilbringe natten i en hård kurv med en flad pude eller et gammelt tæppe, lige så lidt ønsker din bedste ven dette. Derfor bør du anskaffe dig en hundeseng af god kvalitet, som kan holde din hund varm om natten, og som støtter hundens rygsøjle, så eventuelle gigtsymptomer ikke forværres.

En hundeseng af god kvalitet er karakteriseret ved at være fremstillet af naturlige materialer, som både er rengøringsvenlige og slidstærke. Syntetiske materialer vil ikke føles behagelige for din hund, og vil nemt komme til at virke opsamlende for støv, skidt og hår. Er hundesengen der imod forsynet med et vaskbart betræk, vil den fremstå pæn og ren år efter år – til glæde for din hund såvel som for dig.

Køb en lækker hundeseng online hos Petlux.dk

Hos Petlux.dk finder du hundesenge og andet tilbehør til hunde fra det internationalt anerkendte mærke MiaCara, som borger for høj kvalitet i såvel design som produktion. Med en MiaCara hundeseng sover din hund trygt og godt hver nat – og du slipper for hundehår i sofaen og i sengen!

Astrid Pedersen