Den store sommerrengøring: Sådan kommer du godt i mål

Om sommeren er der rigtig mange vinduer og døre åbne derhjemme, og vi bruger rigtig meget tid på at gå ud og ind af vores bolig, hvorfor vi meget naturligt tager mere snavs med ind. Det betyder, at rengøringen bliver mere omfattende, og vi kommer her med gode råd til, hvordan du klarer netop denne rengøring bedre.

Vandslanger til udendørs rens

Om sommeren lægger der sig meget støv rundt omkring, også udenfor, og hvis du gerne vil gøre et godt indtryk på dine gæster, når I skal spise til et udendørs selskab, så skal der være nydeligt udenfor. Med simple vandslanger kan du komme hele vejen rundt udenfor, og du kan samtidig vande områder, som har brug for vand i sommervarmen, selvom det er Danmark, vi lever i.

Højtryksrenser

I forlængelse af ovenstående bud så kan du med en højtryksrenser endelig gøre kål på de forpestede fliser, som du har kigget på årevis. Det er ovenikøbet ret sjovt at se, hvordan renseren bare fjerner algerne fra fliser, som om det var ingenting, og hvis du ikke synes, det er så sjovt, er det helt sikkert noget, som du kan betale sønnike for at gøre.

Rengør oppefra og ned

Vores sidste bud er et lille husmortrick, som du bør implementere i din rengøring. Du skal nemlig altid starte med at rengøre oppefra og så køre ned, fordi støv naturligvis falder ned, når du rammer det, og hvis du derfor ikke får det hele med i toppen, falder det ned til jorden, hvor du alligevel så kan samle det op, fordi du rengør bunden til sidst.

admin