Billige serveringsbakker i stilfulde designs til restauranter, caféer og cateringfirmaer

Serveringsbakker er en nødvendighed for caféer, restauranter og cateringfirmaer, som skal servere dejlig mad og drikkevarer for deres gæster. Serveringsbakkerne kan anvendes i flere forskellige sammenhænge alt efter, og de kan anvendes både indendørs og udendørs. Caféer kan med fordel anskaffe sig solide serveringsbakker, så tjenerne nemt kan komme rundt med mad og drikke mellem bordene, og vælger man runde serveringsbakker, så er de nemmere at håndtere end de firkantede i en tætpakket café eller restaurant. Driver man en restaurant med buffet, hvor gæsterne selv skal tage for sig af retterne, så kan man med fordel anskaffe sig rektangulære serveringsbakker, hvor der er god plads til tallerken, glas og bestik, så gæsterne selv kan forsyne sig. Cateringfirmaer, som kører ud med mad til kantiner i forskellige virksomheder, kan med fordel have gode serveringsbakker, så det er nemt for de ansatte selv at tage mad i frokostpausen.

Serveringsbakker i god kvalitet fås i mange størrelser og farver

Serveringsbakker fås i stilfulde designs og mange størrelser hos Nordiskstorkokken.dk, som er specialiseret i salg af køkkenudstyr til storkøkkener. I webshoppen finder man eksempelvis rektangulære serveringbakker i materialer polypropylen med kantforstærker og stabelfødder. Serveringsbakkerne fås i mange flotte farver som lysegrå, sort, brun eller blå, og man kan vælge mellem flere størrelser. En anden type serveringsbakke er den ovale bakke, som har skridsikker overflade og fås i en flot sort farve. Denne type bakke egner sig perfekt til caféer. Alle serveringsbakker er af god kvalitet, og de lever op til EU’s retningslinjer vedrørende sikkerhed og hygiejne. Serveringsbakkerne har både den anerkendte TÜV-godkendelse, og så er de CE-mærket.

Favorable priser og professionel kundeservice

Har du ansvaret for indkøb af serveringsbakker til et cateringfirma, en restaurant eller en café, så kan du med fordel handle hos Nordiskstorkokken.dk, som tilbyder favorable priser. Du får desuden en rigtig god professionel vejledning og kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende serveringsbakker. Hos Nordiskstorkokken.dk er du garanteret produkter i høj kvalitet, og du kan altid få leveret det antal serveringsbakker, der er behov for i dit firma. Leveringen sker hurtigt og direkte til døren.

Christina A