Bestil økologisk firmafrugt fra Frugtkurven.dk – det er sund firmapolitik

Vil du forkæle dine medarbejdere, samtidig med at du sender et sundt signal? Så skulle du prøve med en daglig økologisk frugtkurv fra Firmafrugt.dk.

En af de vigtigste kilder til vitaminer i hverdagen er frisk frugt. Og når denne frugt samtidig er økologisk dyrket, har du garanti for, at indholdet af vitaminer og mineraler er optimalt. Til økologisk dyrkning af frugt må der ikke anvendes kunstige midler så som vækstfremmere, stråforkortere, og diverse insektbekæmpelses midler, som kan afsætte spor af gift på de friske frugter.

Bestil økologisk firmafrugt hos Frugtkurven.dk

Frisk frugt bidrager til et velfungerende immunforsvar, da enzymerne i frugten understøtter en god fordøjelse. Samtidig er antioxidanter i form af vitaminer og mineraler i frugt med til at opbygge cellerne og således med til at beskytte dem mod frie radikaler, som nedbryder cellerne og kan føre til alvorlige sygdomme. Samtidig kan frugt give det samme boost hen under eftermiddagen, som kaffe eller sukkerholdigt slik kan – og på en langt sundere måde. Du kan altså være med til at understøtte dine medarbejderes gode helbred og sunde livsstil ved at tilbyde en frugtordning med økologisk firmafrugt fra Frugtkurven.dk – og det behøver ikke vælte hele budgettet!

Hvad koster økologisk firmafrugt?

Hos Frugtkurven.dk kan du få daglige leverancer af økologisk firmafrugt til en ganske rimelig pris.  Basiskurven indeholder altid årstidens økologiske firmafrugt og frugtordning hos Frugtkurven.dk er særdeles fleksibel og kundevenlig. Du fastsætter selv størrelsen på – og hyppigheden af – din frugtleverance, og om du ønsker din økologiske firmafrugt i kurv eller kasse. Det eneste, du skal gøre, er at bestille via websitet frugtkurven.dk – så sørger vi for at levere dine frugtkurve eller frugtkasser til døren. Det eneste du skal gøre, er at tage imod din frugtleverance, og sørge for, at kurve eller kasser bliver fordelt på afdelingerne – til glæde og til gavn for dine medarbejderes sundhed og helbred.

Astrid Pedersen