0

5 digitale opgraderinger i din virksomhed

Har du en virksomhed i vækst, og er du klar til at søge mod nye højder for at tiltrække endnu flere kunder og tilbyde et endnu bedre produkt? Verden er digital, og online tilstedeværelse er derfor et must, når man har en virksomhed. Vi vil i denne artikel komme med 5 bud på, hvordan du kan opgradere din virksomhed og styrke den digitale profilering.

Få styr på sikkerheden

Jo mere du tjener som virksomhed, jo mere interessant bliver du for hackere, som gerne vil have dine penge og dine værdifulde informationer. Du bør derfor opgradere din IT-sikkerhed, så du blandt andet kan sender en sikker mail uden frygt for, at dine informationer bliver misbrugt. Ikke alene beskytter du din virksomhed, men du beskytter også partnere, som du har online kommunikation med, og det kan give et forbedret forhold til dem også.

Begynd på SEO

SEO er en nødvendighed, hvis du gerne vil profilere din virksomhed på de digitale jagtmarker. SEO står for Search Engine Optimization og handler om at komme øverst på søgemaskinerne, herunder naturligvis den allerstørste, som hedder Google. Man kan købe sig til annoncer på Google, men de har ikke samme troværdighed som de øverste organiske links på Google.

Det er nemlig dem, vi alle sammen klikker på, når vi skal finde information om noget, før vi handler på det. Hvis vi ved, at vi skal shoppe, har annoncerne en større effekt, fordi vi er længere i købsprocessen, da vi er klar til at lægge pengene på bordet.

Annoncering på de sociale medier

Sociale medier er rigtig intelligente, når det kommer til markedsføring, fordi de kender deres målgrupper virkelig godt. Når du som virksomhed derfor gerne vil markedsføre dig mod en bestemt gruppe på en bestemt platform, kan du godt regne med at række ud til dem, som du lige præcis søger.

Annoncering er typisk en sikker investering, hvis det er gjort rigtigt, og du bør derfor alliere dig med et bureau, som har gode cases og referencer, da der er mange lykkeryttere i branchen, som udnytter, at det er en ny verden for mange virksomheder.

Få en digital community manager

Laver du mange opslag på de sociale medier, og er der gang i kommentarsporet hertil? Med en god kommunikationsmedarbejder kan du komme spørgsmålene til livs på en sund og fornuftig måde, så kritiske spørgsmål bliver besvaret uden at stille virksomheden i et dårligt lys. Det er altafgørende for at bevare en vis troværdighed.

Ræk ud med konkurrencer

Har du et simpelt produkt, som den gennemsnitlige borger kan nyde godt af? Så kan du få rigtig meget reach med en konkurrence, hvor de kan vinde eksempelvis 2 udgaver af dit produt eller lignende. Folk elsker gratis ting, og du kan komme ud til virkelig mange mennesker for en ret så billig pris.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *