0

3 uundværlige køkkenmaskiner, som alle bør have

Mange køkkenmaskiner er med til at gøre køkkenarbejdet sjovere, hurtigere og lettere, fordi de kan klare opgaver uden det store besvær. Samtidig kan de være en god investering for folk med forskellige typer handicap, eller for dem der bare er dovne, når det kommer til madlavning, fordi de kan gøre arbejdet for en.

Men køkkenmaskiner fylder også en del, og derfor kan det være nødvendigt at prioritere, når der skal købes ind og investeres. Her får du tre gode bud på maskiner, som du ikke kan og skal undvære.

Elkedel

En elkedel er et absolut must-have i ethvert hjem. Elkedlen koger vand på ingen tid, og den kan være til stor hjælp, når det kommer til at få vand til at koge. Med elkedlen kan du få dig en hurtig kop kaffe om morgenen, uanset om du drikker instant eller foretrækker slow brew, eller te, hvis du foretrækker det. Den kan også hjælpe dig med at tø grøntsager som frosne majs, ærter og bønner op og at opbløde en bouillonterning. Og så er der mange færdigretter, der kan klares med en elkedel. Kopnudler, suppe, you name it…

Mikrobølgeovn

Den fylder måske nok lidt, men hvem kan leve uden en mikrobølgeovn? Maskinens størrelse bliver udlignet af alle de funktioner, den opfylder. Mikrobølgeovnen er perfekt til at varme mad og er især god til opvarmning af rester. Slip for at skulle varme ovnen op først, eller at skulle røre i en gryde i en evighed. Med en mikrobølgeovn har du varm mad på 3-4 minutter. Denne maskine er en loyal ven, som hjælper dig med hverdagens madlavningsopgaver.

Blender

En blender kan være halvdyr, men til gengæld kan den klare ting, som ingen andre maskiner kan. Smoothies, supper, is, pesto og pureer… Den kværner det hele.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *