0

3 gode opstartsråd til dig med butik

Tillykke med at have erhvervet dig din nye butik! Nu begynder alt det sjove, og du kan endelig begynde at lege med indretning og rent faktisk begynde at sælge ting. Der er mange ting, du skal have styr på, og ikke alt er lige åbenlyst, og derfor giver vi dig her 3 gode råd til dig, som lige er startet op.

Hav styr på dine priser

Folk forventer en fast pris, og de skal helst kunne se prisen direkte på dit produkt. Det er ganske enkelt bare useriøst, hvis man skal spørge om prisen (og måske ligefrem forhandle om den?). Sørg for at have prismærker på alle dine varer – eller i hvert fald dine hylder med produkter i samme kategori.

Design din butik klogt

Hvis du har et helt nyt lokale, kan du påvirke mængden i kundens indkøbskurv alene med tankens kraft. Eller næsten i hvert fald. Med et labyrintdesign i din butik skal kunden forbi alle varerne i butikken, og det betyder helt naturligt, at de eksponeres for alle tingene, og det vækker måske en lyst i dem. Det er i hvert fald formålet, som eksempelvis IKEA og Normal praktiserer i deres butikdesign.

Tænk over tøj og udtryk

Er det tydeligt for alle og enhver, at du arbejder i butikken? Det er det måske ikke, hvis du render rundt i hverdagstøj og bare piller lidt ved varer. Hvis du ikke har butiksuniform på, skal du som minimum gøre det klart og tydeligt gennem dit kropssprog, at du arbejder i butikken, så kunderne ved, at de kan komme til dig med spørgsmål.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *